TERMENI ȘI CONDIȚII

Prezentul acord descrie termenii și condițiile aplicabile utilizării de către dvs. a serviciilor noastre pe https://www.dreamequine.ro . Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestui Acord, nu ar trebui să  utilizați sau să accesați serviciile noastre. Trebuie să cititi si să fiti de acord cu toți termenii și condițiile noastre, precum și cu Politica de confidențialitate.

COMENZILE

 1. Orice vizitator al site-ului https://www.dreamequine.ro poate în orice moment să plaseze o comandă.
 1. Este de datoria utilizatorului să introducă date reale și corecte în momentul plasării comenzii. Utilizatorul își asumă răspunderea și suportă consecințele în cazul în care a introdus datele eronat. https://www.dreamequine.ro și societatea care îl administrează nu pot fi trași la răspundere pentru această eroare a utilizatorului.
 1. Plata produselor se face în metoda ramburs sau plată online cu cardul. Utilizatorul va plăti contravaloarea produselor plus costul transportului. https://www.dreamequine.ro poate oferi discount-uri și scutirea utilizatorului de plata transportului în condițiile menționate pe site.
 1. Factura aferentă produselor va fi trimisă în mod electronic prin email și va conține detaliile introduse în momentul plasării comenzii.
 1. Utilizatorul va fi informat în permanență despre statusul comenzii plasate.
 1. https://www.dreamequine.ro va anunța în cel mai scurt timp posibil clientul dacă un produs nu poate fi livrat.

LIVRAREA

 1. Coletele se livrează prin firma de curierat DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii. Data estimată de livrare este de 1-3 zile lucrătoare.
 2. În orice moment de la plasarea comenzii, un utilizator al site-ului poate verifica status-ul acesteia în contul său.
 1. După procesarea comenzii, modificarea detaliilor sau anularea acesteia nu sunt posibile.
 1. La solicitarea curierului, clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale.
 1. Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate. Deasemenea, clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

TAXA DE LIVRARE

 1. Taxele de livrare sunt următoarele: 17 RON + 19% TVA = 21 RON până la 3 kg.

Dacă un colet are o greutate mai mare de 3 kg, se adaugă în plus 1 RON după fiecare kg.

Dacă valoarea totală a produselor comandate depășește suma de 300 RON, oferim livrare gratuită prin curier oriunde în țară.

RETURUL

 1. În conformitate cu Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, clientul are următoarele drepturi și obligații referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanță.
 1. Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
 1. Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
 1. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
 1. Costurile de retur vor fi suportate exclusiv de către client.

SITE-UL DREAMEQUINE

Site-ul https://www.dreamequine.ro, este deținut și administrat de către SC Dream Equestrian Shop SRL, socitate constituită și care funcționeaza în baza legilor române, având sediul în Salonta, str. Andrei Mureșanu nr.10, județ Bihor, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J5/740/2023, cu codul de identificare fiscala, 47824912.

Site-ul https://www.dreamequine.ro reprezintă un catalog online cu produsele expuse spre vânzare de către socitatea mai sus menționată.

Trebuie să rețineți că informațiile pe care le furnizați, prin intermediul site-ului, vor fi stocate si procesate pe serverele noastre. Dream Equine va ține și va transmite informațiile într-un mediu sigur, confidențial și securizat. Dream Equine sau societatea care administrează site-ul nu va vinde sau închiria informațiile dvs. personale către terțe părți sau alte persoane.

Nu garantăm accesul continuu, neîntrerupt sau securizat la serviciile noastre, iar funcționarea site-ului nostru poate fi afectată de numeroși factori aflați în afara controlului nostru.