A kínálatunkban szereplő termékeket kizárólag webáruházunkon keresztül lehet megrendelni! (Telefonon, e-mailben, facebookon NEM.)

Cégünk nem üzemeltet boltot. A raktárunkban személyesen a megrendelés átvételre van lehetőség. Hódmezővásárhely Papere kert 1.szám alatt hétfőtől péntekig 9.00-14.00 között.

Engedélyezett utánrendelésre megjegyzés a terméknél- a termék beszállítói raktárban elérhető, 4-6 munkanapon belül tudjuk szállítani.

A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!

Miért növekedett meg jelentősen a szállítási idő? A járvány nem csak minket, de minden partnerünket is jelentősen érinti, ami hatással van a termékek előállítására is. A termékek gyártási ideje és szállítási, valamint átfutási ideje is jelentősen megnőtt, ezért a termékek érkezésére a tőlünk megszokottól eltérően minimum 1 héttel többet kell várni. A türelmet és megértést minden kedves vásárlónktól előre is köszönjük!

A napi és heti akciós termékek mindegyike rendelésre érkezik, a készlet erejéig, vagy visszavonásig vásárolható meg!

Akciós, leértékelt vagy kifutó termét rendelésénél előfordulhat, hogy raktárról elfogy, így a szállítástól elállunk, amennyiben lehetőségünk van, akkor későbbi szállítást vagy hasonló terméket ajánlunk fel a visszaigazolásban.

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: H-P: 9.00-14.00. A 14.00 óra utáni rendeléseket a következő munkanapon tudjuk feldolgozni. (A péntek 14 óra után leadott megrendeléseket az azt követő héten dolgozzuk fel.)

Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja E-mailben, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Ez esetenként akár 2-3 munkanap is lehet terméktípustól függően, de igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül értesítést küldeni.

Minden megrendelésben szereplő termék szállításának várható időpontját visszaigazoló levelünkben elküldjük Vásárlóinknak. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására!

A vásárlás leadásától számított 15 napon belül töröljük a megrendelést, amennyiben az egyeztető email-re nem érkezik válasz, illetve nem kerül teljesítésre a fizetés.

Készlethiány miatt egyes esetekben a várakozási idő több lehet, mint 4-10 munkanap, ilyen esetekben a státusz értesítő e-mail tartalmazza a készlethiány megszűnésének várható időpontját is! Az itt feltüntetett időpontok a beszállítótól származnak, az esetleges csúszásokért felelősséget nem vállalunk!

Banki utaláshoz- 12600016-11969920-71056466

Akkor utaljon, amikor megérkezik e-mailben a pontos szállítási idő.

Napi akciós termékek szállítása

Napi akciós termékek megrendelése esetén Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelésének visszaigazolása 5 munkanapon belül történik meg. A termék szállítására (mivel az nincs raktáron) 10-14 munkanapon belül kerül sor. Előfordul olyan, hogy a készlet elfogy az akció vége előtt, vagy csak korlátozott darabszámban, méretben vagy színben érkezik. Ekkor a napi akcióban meghirdetett termékek vonatkozásában a webáruház a készlet kifogyása miatt nem tudja vállalni a szállítást, illetve a megrendelések sorrendjében elégíti ki azokat, erről e-mailben értesítést küld Ügyfél részére. A napi akciós termékek vonatkozásában méretcserét sem tudunk biztosítani, mivel kifutó termékekről van.

A termék kedvező ára miatt ezért ne hagyja az utolsó pillanatra a rendelés leadását.

Termék szállítása

A Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni, mely azonban nem minősül az Ügyfél ajánlatát elfogadó e-mailnek. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 5 munkanapon belül az Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik. Munkaszüneti napok jelen ÁSZF szerint a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvényben megadott munkaszüneti napok, valamint a szombati, és vasárnapi napok. Az ajánlat elfogadására és a szerződés létrejöttére az 1.4. pontban foglaltak irányadók.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a +36-20-415-6265-es telefonszámon, vagy
e-mailen: ugyfelszolgalat@lovasajandek.hu.
Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Át nem vett, visszautasított, téves címzéssel visszaérkezett csomagok esetén az Ügyfélt továbbiakban korlátozni fogjuk a webáruházunkban történő vásárlásban, igy csak előre fizetéssel rendelhet.

Szállítási költség

Érvényes 2018. március 01-től.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobb csomagolási és szállítási módot megtaláljuk, miközben a költségeket a lehető legalacsonyabban tartjuk.
Szerződéses szállító partnerünk a GLS. Magyarországon kívül pedig az ő helyi, szerződött partnerei.

Minden csomagnak van szállítási költsége, mely a súlyon és méreten múlik (ha nem így van, azt jelezni fogjuk).
Ez a költség hozzáadódik a megrendelt termékek összértékéhez.
A magyarországi postaköltségeket lentebb találja, más országokba a pontos díjazásért, kérjük, keressen minket.

Ha a rendelés beérkezésekor a választott cikkek vannak nálunk aktuálisan raktáron, az árucikkek 3 munkanapon belül feladásra kerülnek utánvéttel, előre fizetés esetén a fizetség beérkezését követően kerül erre sor. Ha a termék nem elérhető a kívánt színben, méretben vagy mennyiségben, kapcsolatba lépünk Önnel és értesíteni fogjuk a lehetséges szállítási dátumról.

Minden Magyarországra kiszállított csomagot automatikusan a GLS Preadvice szolgáltatással adunk fel. Ez azt jelenti, hogy a futár előzetes értesítő SMS-t küld a csomag érkezéséről, a kiszállítás napján reggel. Ebben megjelöl egy 3 órás időtartamot, amin belül a csomagot kiszállítja. Ha ez Önnek nem megfelelő, a feladó számán tudnak megállapodni egy másik intervallumban.

Kérjük, hogy rendeléskor minden esetben adjon meg olyan telefonszámot, amin elérhető, hogy a kiszállító el tudja érni Önt és így elkerülhesse a csomag késedelmes kézbesítését.

Postaköltség számítása Magyarországra

A megrendelt termékek árához a következő táblázat alapján számítjuk a postaköltségeket, Magyarországra vonatkozóan:

Súly (kg) Utánvétes Előre fizetett
0,1-2 1440 Ft 1170 Ft
2,1-5 1510 Ft 1230 Ft
5,1-10 1650 Ft 1330 Ft
10,1-15 1830 Ft 1500 Ft
15,1-20 1940 Ft 1620 Ft
20,1-25 2110 Ft 1790 Ft
25,1-30 2630 Ft 1990 Ft
30,1-40 3300 Ft
  • Ft

Csomagcsere ára: a kiszállítási díj Ft + 300.-Ft

Bankkártyás fizetés a futárnak kiszállításkor

Lehetőség van a rendelést a GLS futárnál bankkártyával is kifizetni, azonban ebben az esetben a szállítási költséget a rendelés összegének 0,99%-ának megfelelő tranzakciós díj terheli.
A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

Kiszállítás választott GLS CsomagPont-ra

Ez esetben a szállítási díj egységesen 850.- Ft , az utánvételi díj pedig, + 350.-Ft .

GLS szállító partnerünk bevezette az – Érintés nélküli kézbesítés (CLD) – szolgáltatását, ezáltal csomagjaink átvételénél nem kell a kézi szkenneren aláírni a csomag átvételét.

Szállítás GLS CsomagPontra

Amennyiben GLS csomagponton szeretné átvenni a megrendelését, a megrendelés során a megjegyzés rovatba írja be a csomagpont nevét és címét. Kiszállítás az ország 200 településén található több mint 500 átvevőhelye közül oda, amelyik Önnek a leginkább kézenfekvő. A lehetőségek közül térképről választhat.

A GLS futárszolgálat, a feladást követő 1 munkanapon belül a választott címre szállítja a csomagját. Majd értesítőt küld Önnek SMS-ben vagy e-mailben. A küldemény 5 munkanapon belül vehető át érvényes személyi okmány bemutatásával, nyitva tartási időben.

Az utánvétes fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak.

További információk: csomag.hu

Igyekszünk minden rendelést a tőlünk telhető leggyorsabban teljesíteni!