LIVRAREA

Coletele se livrează prin firma de curierat DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii.

Data estimată de livrare este de 1-3 zile lucrătoare.

În orice moment de la plasarea comenzii, un utilizator al site-ului poate verifica status-ul acesteia în contul său.

După procesarea comenzii, modificarea detaliilor sau anularea acesteia nu sunt posibile.

La solicitarea curierului, clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale.

Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

 

TAXA DE LIVRARE

Taxele de livrare sunt următoarele: 17 RON + 19% TVA = 21 RON până la 3 kg.

Dacă un colet are o greutate mai mare de 3 kg, se adaugă în plus 1 RON după fiecare kg.

Dacă valoarea totală a produselor comandate depășește suma de 300 RON, oferim livrare gratuită prin curier oriunde în țară.

RETURUL

În conformitate cu Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, clientul are următoarele drepturi și obligații referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanță.

Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Costurile de retur vor fi suportate exclusiv de către client.